Billettbestilling/påmelding

EKD-seminar: fellesdel + workshop: "Hvordan få folk til å høre på meg"

Kurs: Hvordan få folk til å høre på meg – om kroppsspråk og kommunikasjon.
Kursholder: Hanne Krohn Riege/Kunsthøgskolen i Oslo.
Kursbeskrivelse:
Ønsker du å oppdage hvor mye kroppen uttrykker i enhver situasjon? Ønsker du å få en opplevelse av hva du kan gjøre for å gi deg selv det beste utgangspunkt når du skal presentere deg selv? Eller når du bare samtaler med andre? Da bør du sette av noen timer til denne workshopen.

Formålet er å bli klar over hvor mye vi kontinuerlig kommuniserer med kroppen, med kroppsuttrykk.

Målet med workshopen er å få et verktøy som kan brukes i situasjoner hvor du trenger litt ekstra når du skal kommunisere. Det kan være når du presenterer deg selv, når du skal holde innlegg, når du skal søke jobb, eller liknende.

Workshopens form: En gruppe på ca. 12 deltakere, der alle deltakerne får tid til å erfare gjennom å kjenne selv og lære gjennom å se på andre. Deltakerne får slik en konkret tilbakemelding, som de kan bygge videre på. Det handler om kroppsspråk og kommunikasjon og deltakerne erfarer gjennom å være aktivt tilstede gjennom hele workshopen.

Om kursholderen:
Hanne Riege har vært dekan ved Statens Teaterhøgskole og prorektor ved KhiO.
Riege underviser ved Teaterhøgskolen, Kunsthøgskolen i Oslo. Utdannet danser og yogalærer ved Yogalærerutdanningen i Norge. Var koreograf under åpnings og avslutningsseremoniene i OL på Lillehammer. Drevet teateraktiviteter for barn og unge gjennom 15 år. Underviser ved praktisk pedagogisk utdanning (PPU) på KhiO. Holder kurs i kroppsspråk og kommunikasjon ved HiO og MNH. Har en midlertidig II stilling ved UiO og underviser i Forelesning og undervisning – det dramaturgiske aspekt. Medforfatter av to lærerbøker, bl.a. Bevegelse/ Teater for videregående.

Vi beklager, men påmelding til dette arrangementet er nå stengt.

Vennligstkontakt osshvis du ønsker å vite om det fortsatt er tilgjengelige plasser.